Meghosszabítottuk a jelentkezést!

Új jelentkezési határidő: SZEPTEMBER 12.

Ne maradj le!

 

Őszi pályázati ciklusunkban 10 pályázatra várjuk a jelentkezőket:

 

Alapozó újságírás programunkra olyan jelentkezőket várunk, akik újságíróként képzelik el magukat a jövőben, de még nincs tapasztalatuk a szakmában.

 

AVID vágó programunkra egyaránt fogadjuk pályakezdők és vágási tapasztalattal rendelkező fiatalok jelentkezését is.

 

Magazin újságírás szakirányunkon a magazin tervezéstől az anyagok elkészítésén és a marketing ismereteken át a szakma teljes spektrumával foglalkozunk.

 

Ismeretterjesztő szakújságírás szakirányunkra olyan tehetséges fiatalok jelentkezését várjuk, akik jártasak valamelyik szakterületben vagy tudományágban és ismeretterjesztő újságíróként szeretnének dolgozni a jövőben.

 

Online újságírás szakirányunk olyan fiataloknak nyújt gyakorlati lehetőséget, akik nemcsak böngészni szeretnék a médiatartalmakat, hanem elkészíteni is.

 

Rádiós újságírás szakirányunk pályázatán egyaránt indulhatnak pályakezdők és rádiós újságírói tapasztalattal rendelkező fiatalok is.

 

Sportújságírás programunk pályázatára újságírói tapasztalattal még nem rendelkező jelentkezőket (is) várunk, akik amatőr vagy profi szinten űznek valamilyen sportot, tehát legalább egy sportág szabályait, működését jól ismerik.

 

Televíziós újságírás szakirányunk pályázatán egyaránt indulhatnak pályakezdők és televíziós újságírói vagy videó-újságírói tapasztalattal rendelkező fiatalok is.

 

Videó-újságírás (VJ) szakirányunkra olyan jelentkezőket várunk, akiket egyaránt érdekel a szerkesztés, az operatőri munka, a vágás és a kamera előtt is otthonosan érzik magukat.

 

Operatőr programunkra olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik televíziós operatőrként képzelik el a jövőjüket.

 

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 12.