Sportújságírók leszünk!

Milyen egy átlagos nap sportújságíró hallgatóink életében? Felvételiznél hozzánk, de nem tudod mire számíthatsz? Stúdiógyakorlatok, próbaközvetítések, rádiózás és még több izgalmas feladat vár az NTGN sportújságíró képzésén!

Ha te is a sportok szerelmese vagy, ez a képzés maga lesz az álom. Itt minden nap azzal foglalkozhatsz, ami a legjobban érdekel, amivel a szabadidődet is szívesen kitöltöd, és ami nélkül szent meggyőződésed, hogy szürke és unalmasabb lenne az egész világ: a sporttal. Legyen szó nyomtatott vagy online sajtóról, tévéről vagy rádióról, nálunk mindenből kapsz egy szeletet, ami által megtanulhatod a sportmédia alapjait. Közvetíteni pedig nem csak televíziósként, hanem rádiósként is megtanulhatsz az NTGN-ben.

 

Légy akár a klasszikus értelemben vett újságíró, akár kommentátor, akár riporter, az NTGN sportújságíró programját neked találták ki. A stúdiógyakorlatok során

kipróbálhatod, milyen súgógépről olvasni, és azt is, megtanulhatod,

műsorvezetőként mire érdemes odafigyelni. Kommentátori ismeretek óráinkon

számos próbaközvetítés vár rád. Foci, kézilabda, de bármi

egyéb sportág is lesz a terítéken.

 

Ne felejtsük el, hogy egy jó sportújságíró naprakész a sport világának eseményeivel, és ismeri a sportágak történelmét, annak szabályait – nálunk természetesen ezzel is szembesülnek tanulóink. Rengeteg izgalmas feladat, sportszerű feltételek, vár az NTGN “legmozgékonyabb”, “legaktívabb” képzése! Gyere és próbáld ki magad nálunk!

 

https://youtu.be/TajqgosLSL0