Újra megnyitja kapuit az NTGN – várjuk a jövő médiatehetségeit!

Képernyőn vagy háttérben, mikrofont vagy kamerát tartva, írva vagy vágva - mindenre van egy jó ajánlatunk. Légy a jövő médiaguruja, és jelentkezz 6 szakirányú képzésünk valamelyikére!

Te is régóta vágysz már egy olyan lehetőségre, ami megváltoztathatja az életed? Végre azt csinálnád, amire legbelül vágysz?

Akkor 2024 lehet a Te éved, hiszen a tavaszi felvételi időszakban 6 szakirányú pályázatra várjuk az agilis és tehetséges jelentkezőket:

Alapozó újságírás - ha eddig csak álmodoztál az újságírói szakmáról. Szerezz elméleti és gyakorlati tudást egy csapásra! 6 hónap alatt bevezetünk a modern tartalomgyártás alapjaiba.

AVID vágó programunk egyaránt várja a pályakezdők és a videóvágási tapasztalattal rendelkező fiatalok jelentkezését. Gyere, vágjunk bele együtt a szakmába!

Online újságírás szakirányunk olyan gyakorlati lehetőséget kínál az írástudományod kibontakoztatására, ahol egyaránt fejlesztheted a műfaji ismereteid, a kreativitásod és a fotós tehetséged.

Operatőr programunkra olyanok jelentkezését várjuk, akik televíziós operatőrként képzelik el magukat a média színes világában. Forgassuk együtt a jövőt!

Televíziós újságírás programunk Neked való, amennyiben szívesen adod  az arcod és hangod is egy televíziós anyaghoz. Menő dolog képernyőre kerülni - ha Te sem vagy lámpalázas, itt a helyed!

  Videó-újságírás - ha haladnál a korral... hiszen mindenhez érteni egy kicsit, ez jelenti a siker kulcsát! Érdekel a szerkesztés, az operatőri munka, a vágás és a kamera előtt is otthonosan érzed magad? Fejleszd tökélyre egyszemélyes stábod nálunk!

 

Jelentkezési határidő: 2024. február 26.

Lezárult a jelentkezés!