Megnyílt a jelentkezés!

Nálunk lehetsz képernyős, de állhatsz a kamera másik oldalán is, beletanulhatsz az utómunkába, akár még írhatsz is, közvetíthetsz meccset képernyőn, vagy rádióban, hiszen számodra is van egy mikrofonunk!

 

 

Tavaszi pályázati ciklusunkban 9 pályázatra várjuk a jelentkezőket:

 

Alapozó újságírás programunkra olyan jelentkezőket várunk, akik újságíróként képzelik el magukat a jövőben, de még nincs tapasztalatuk a szakmában.

 

AVID vágó programunkra egyaránt fogadjuk pályakezdők és vágási tapasztalattal rendelkező fiatalok jelentkezését is.

 

Magazin újságírás szakirányunkon a magazin tervezéstől az anyagok elkészítésén és a marketing ismereteken át a szakma teljes spektrumával foglalkozunk.

 

Online újságírás szakirányunk olyan fiataloknak nyújt gyakorlati lehetőséget, akik nemcsak böngészni szeretnék a médiatartalmakat, hanem elkészíteni is.

 

Rádiós újságírás szakirányunk pályázatán egyaránt indulhatnak pályakezdők és rádiós újságírói tapasztalattal rendelkező fiatalok is.

 

Sportújságírás programunk pályázatára újságírói tapasztalattal még nem rendelkező jelentkezőket (is) várunk, akik amatőr vagy profi szinten űznek valamilyen sportot, tehát legalább egy sportág szabályait, működését jól ismerik.

 

Televíziós újságírás szakirányunk pályázatán egyaránt indulhatnak pályakezdők és televíziós újságírói vagy videó-újságírói tapasztalattal rendelkező fiatalok is.

 

Videó-újságírás (VJ) szakirányunkra olyan jelentkezőket várunk, akiket egyaránt érdekel a szerkesztés, az operatőri munka, a vágás és a kamera előtt is otthonosan érzik magukat.

 

Operatőr programunkra olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik televíziós operatőrként képzelik el a jövőjüket.

 

Módosított jelentkezési határidő: 2023. február 27.